Det regnar…

IMG_0449

Dela gärna:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Regniga dagar som denna kan man ju undra vad man vill träna sin hund på.
Man blir dyngsur så fort näsan kommer utanför dörren och så fort man slutat jobbet är det kolmörkt ute. Men det finns en träning som är perfekt dessa dagar – miljöträning!
Efter en skön (jo, det är ju ändå skönt när man väl tar sig över tröskeln…) promenad så kan man unna sig något extra gott på ett av stadens hundvänliga caféer. Denna gången valde jag det lite större, livligare caféet av en anledning; det ökade stimmet ger extra svårighetsgrad. En cappuccino med tillbehör senare som kunde avnjutas trots en annan hund två bord bort, så är vi alla tre nöjda med att styra kosan hemåt. På väg mot bilen tog vi omvägen förbi ett vägbygge också – vad gör man inte för att även på träna på lite skrikande och bullrande maskiner också…
Länge leve miljöträningen!